Blogs

In onze wekelijkse blogs worden verschillende dingen besproken. Bijvoorbeeld het toelichten van één van de zwangerschapsarrangementen die wij aanbieden. De ene week over de zwangerschapsmassage en de ander keer over een post partum massage. Maar ook alledaagse tips & tricks voor vrouwen die zwanger zijn of net bevallen zijn!

Veel plezier met lezen!

De kraamweek

Na 40 weken is je kleine eindelijk geboren! De kraamweek gaat beginnen, maar wat kan je allemaal verwachten en doen? Lees het in deze blog!

lees meer»

7 tips tegen bekkenpijn!

Heb jij last van je bekken en weet je niet wat je eraan kan doen? Wij van Zwanger & Relax gaan je een paar tips geven hoe je de pijn kan verminderen. Lees verder in deze blog over wat je kan doen tegen deze pijn.

lees meer»

Duo massage arrangementen

Wat is nou leuker dan samen naar een massage komen? Bij Zwanger & Relax kan het voor tijdens je zwangerschap of na de zwangerschap. Lees verder in deze blog over de arangementen die wij hebben!

lees meer»

Help ik heb namenstress!

Een naam is een belangrijke keuze voor je toekomstige kind, lekker kort, het moet juist apart zijn of de naam moet echt een betekenis hebben. lees het hier in deze blog.

lees meer»