Blogs

In onze wekelijkse blogs worden verschillende dingen besproken. Bijvoorbeeld het toelichten van één van de zwangerschapsarrangementen die wij aanbieden. De ene week over de zwangerschapsmassage en de ander keer over een post partum massage. Maar ook alledaagse tips & tricks voor vrouwen die zwanger zijn of net bevallen zijn!

Veel plezier met lezen!

De eerste schopjes van je baby

De eerste schopjes van je baby! Wat is het een gek gevoel maar toch heel bijzonder. Vanaf de 12de week van je zwangerschap begint je baby steeds meer te groeien. Je baby gaat zich dan steeds meer ontwikkelen!

lees meer»

Je afspraak annuleren

Wij verzoeken je vriendelijk om voor het maken van een afspraak goed het annuleringsbeleid te lezen. Hierdoor kom je niet voor onverwachte verassingen te staan wanneer je de afspraak wilt annuleren of verplaatsen.

lees meer»

Je geboorteplan

Heb je weleens nagedacht over een geboorteplan? Je bedenkt ongetwijfeld hoe jij je bevalling zou willen, en wat je allemaal belangrijk vindt tijdens je bevalling. Een bevalling is niet niks, je kan misschien niet meer helder nadenken. Daarom is het handig om een geboorteplan te hebben, het komt dan goed van pas!

lees meer»

Ontspanning na je bevalling

Hoera, je bent bevallen en hebt een prachtig kindje op de wereld gezet! Maar hoe nu verder? Dit heeft een grote impact op je lichaam. Wanneer mag je weer iets gaan doen?

lees meer»

Wat neem ik mee in mijn vluchtkoffer

Het is bijna zover, je bevalling! Een heel spannend moment voor jullie. Maar.. voordat je gaat bevallen heb je natuurlijk wel een vluchttas nodig. Maar wat moet er nou allemaal in ? Lees dat in deze blog.

lees meer»