Veelgestelde vragen

Kom jij genieten van een losse massage? Dan hoef je zelf niks mee te nemen. Wanneer je komt genieten van een premium arrangement, mom to be (DUO) of mom-time (DUO), is het verplicht om badslippers te dragen. Vergeet deze dan ook niet mee te nemen. Daarnaast kan je bij de premium arrangementen zelf kiezen of je naakt of met badkleding in bad gaat en onder de douche stapt. Deze keuze mag je zelf maken. De overige benodigdheden verzorgen wij, denk hierbij aan handdoeken, massageolie en douchegel.

Bij losse massages is het niet mogelijk om te douchen na afloop. Bij premium arrangementen is het wel mogelijk om na de massage te douchen. 

Wij begrijpen dat het soms lastig is om je om te kleden als je hoog zwanger bent. Indien gewenst helpen wij je dan ook zeker bij het omkleden.

Ook na de bevalling kan je genieten van een heerlijk arrangement. Zo kan je na de bevalling een postpartum massage en littekenmassage boeken. De postpartum massage kan vanaf 2 weken na de bevalling, tenzij je nog vloeit, en een littekenmassage vanaf ca. 16 weken na de bevalling.

Daarnaast is het ook het mom-time en mom-time duo arrangement geschikt vanaf 2 weken na de bevalling.

De postpartum massage , mom-time en mom-time duo arrangementen kan je boeken tot 6 maanden na je bevalling! Na 6 maanden kan je nog wel komen voor een littekenmassage.

Probeer ervoor te zorgen dat je op tijd bent voor je afspraak. Het liefst 10 minuten voor aanvang, zodat we rustig kunnen starten. 

Het kan natuurlijk voorkomen dat je iets later bent. Laat dit ons weten door te bellen. Mocht je echt heel laat zijn. Dan kan het zijn dat het arrangement ingekort wordt of helemaal niet door kan gaan. Helaas zijn wij hiertoe genoodzaakt, omdat er ook andere afspraken ingepland staan. 

Het mom to be duo en mom-time duo arrangement mag je boeken met een vriendin, collega, familielid of andere vrouw.

Bij het mom to be duo arrangement moet er minstens één vrouw zwanger zijn en bij het mom-time duo arrangement moet er minstens één vrouw net zijn bevallen. De andere vrouw zal in plaats van een zwangerschapsmassage of postpartum massage genieten van een ontspanningsmassage!

Mochten jullie allebei zwanger zijn, krijgen jullie uiteraard allebei de Zwangerschapsmassage!

Bij de massage van 30 minuten worden de rug, de buik, de armen en de handen gemasseerd. Bij 45 minuten komen hier de benen ook bij en bij 60 minuten wordt het een Full Body massage waarbij dus ook het hoofd en de voeten gemasseerd zullen worden.

Voor de deur zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Vanaf 1 juni 2023 zal dit betaald parkeren zijn.

Je hoeft nooit helemaal naakt als je dat niet wilt. Bij losse massages vragen wij je om enkel ondergoed te dragen. Daarnaast kan je bij arrangementen waarbij je in een verwarmd bad gaat zelf kiezen of je naakt of met badkleding in bad gaat. Deze keuze is helemaal aan jou. 

Je zal altijd door een vrouwelijke masseuse gemasseerd worden. Onze masseuses zijn Diana en Jaimy. Allebei beschikken ze over de juiste diploma’s om de massages uit te voeren. 

Voor de bevalling kan je genieten van een heerlijke zwangerschapsmassage. Daarnaast is ook het mom to be en mom to be duo arrangement geschikt voor de bevalling. Je kan deze arrangementen boeken vanaf het tweede trimester (week 14) tot week 37 van je zwangerschap.

De losse massages zijn een zwangerschapsmassage, postpartum massage en littekenmassage.

De premium massages zijn mom to be, mom to be duo, mom-time en mom-time duo.

Het verschil is dat je bij de premium massages voordat de massage begint je nog heerlijk een half uur kan genieten in een verwarmd bad. Daarnaast kan je bij een premium massage ook na de massage nog even lekker douchen. 

Wil je ultiem ontspannen? Ga dan voor een premium massage!

Bij Zwanger & Relax zijn enkel vrouwen welkom. Helaas is het dus niet mogelijk om met je man een duo arrangement te boeken.

  • Je kan je afspraak tot 24 uur van te voren annuleren, maar doe je dit na deze 24 uur, zullen wij de volledige kosten van het arrangement in rekening brengen, omdat wij dan onnodige kosten hebben gemaakt.(Denk het gereserveerd houden van de ruimte en personeelskosten etc.)
  • Wanneer je niets met ons hebt afgesproken en niet komt opdagen kunnen wij helaas geen geld of tegoed retourneren. Omdat wij dan onnodige kosten hebben gemaakt.
    (Denk het gereserveerd houden van de ruimte en personeelskosten etc.)
  • Bij annulering geven wij GEEN geld retour voor (aan)betalingen of tegoedbonnen. Na annulering kan je binnen 14 dagen een nieuwe afspraak inplannen. Wanneer dit niet binnen 14 dagen gebeurd, ben je alsnog uw geld kwijt.
Heb je een Premium Postpartum arrangement geboekt, waarbij je dus ook in bad zal gaan, maar ben je ineens ongesteld geworden. Dan zal vanwege de hygiëne het bad helaas niet door kunnen gaan en zal je alleen de massage krijgen. Wij zijn wel genoodzaakt de volledige kosten voor dit arrangement alsnog in rekening te brengen, omdat wij dan toch de nodige kosten hiervoor hebben gemaakt, zoals het gereserveerd houden van die ruimte en de personeelskosten, etc.

Contactformulier