Blogs

In onze wekelijkse blogs worden verschillende dingen besproken. Bijvoorbeeld het toelichten van één van de zwangerschapsarrangementen die wij aanbieden. De ene week over de zwangerschapsmassage en de ander keer over een post partum massage. Maar ook alledaagse tips & tricks voor vrouwen die zwanger zijn of net bevallen zijn!

Veel plezier met lezen!

Littekenmassage

Een littekenmassage. Wanneer boek je een litteken massage? Vanaf wanneer kan ik dit arrangement boeken en tot wanneer? Wat zijn de voordelen van deze massage? Lees het allemaal in deze blog!

lees meer»

Een sterkere band met je baby

Hoe krijg je nou een sterkere band met je baby? Als kersverse ouders kan je soms bang zijn om je baby aan te raken en vast te pakken. Maar het contact met je baby is juist heel belangrijk voor de band met je baby. Lees in deze blog meer over een sterkere band met je baby.

lees meer»

De voordelen van een zwangerschapsmassage

Ben jij zwanger en wil jij genieten van een heerlijke zwangerschapsmassage in Rotterdam? Dan ben je bij Zwanger & Relax aan het juiste adres! Maar wat zijn de voordelen van een zwangerschap massage? Lees dat hier in deze blog.

lees meer»

Wat neem ik mee naar mijn afspraak?

Heb jij binnenkort een afspraak bij Zwanger & Relax? Of ben je van plan om een afspraak te maken? Dan is het handig om te weten of je nog wat mee moet nemen naar je afspraak. In deze blog lees je wat je zelf moet meenemen naar de massages en premium massages. Zo ga je voorbereid op pad!

lees meer»