Zwangerschapsmassage

Een rust moment met veel voordelen! Geniet van een Zwangerschapsmassage in Rotterdam.

Tijdens dit arrangement geniet je van een ontspannende Zwangerschapsmassage. Deze massage is bedoeld voor tijdens de zwangerschap. Vanaf het tweede trimester (week 14) kan je deze massage boeken tot aan week 37. Je kunt kiezen uit verschillende tijdsduren; 30 minuten massage, 45 minuten massage of 60 minuten massage. Voor dit arrangement hoef je niks mee te nemen. Wij hebben alle benodigdheden voor deze massage, zoals verschillende massage oliën. Ook beschikken wij over een speciale massage tafel, waarbij er een uitsparing is voor de buik, zodat je comfortabel op je buik kunt liggen. Uiteraard zit er wel een band om je buik heen, zodat hij de juiste ondersteuning krijgt. Onze massages worden altijd gegeven door vrouwelijke, gediplomeerde masseuses.

Wil jij dit arrangement gelijk boeken? Dat kan gemakkelijk via onderstaande buttons!

Wat houdt het in?

1. Aanvang
Je wordt 5 minuten voor aanvang van de zwangerschap massage verwacht, zodat we rustig kunnen starten. Vervolgens kan je jezelf rustig omkleding. Als je hier hulp bij nodig hebt zullen wij je hier uiteraard bij helpen.

2. Zwangerschapsmassage
We gaan nu starten met de zwangerschapsmassage. Deze wordt uitgevoerd door een gediplomeerde masseuse en zal tussen de 30 en 60 minuten duren. Tijdens de massage worden de zwaar belaste spieren verlicht en kom je even helemaal tot rust. Hierbij maken we gebruik van een heerlijke massageolie.

3. Het einde van het arrangement

Zodra de massage afgelopen is en je je weer aangekleed hebt, kan je nog even rustig nagenieten van de massage in onze wachtruimte. Uiteraard onder het genot van een heerlijke smoothie of een ander drankje.

4. Mom to be arrangement
Wist je dat je een zwangerschap massage ook kan uitbreiden? Met het mom to be arrangement ga je voor de massage in een heerlijk verwarmd bad. Na de massage kan je ook nog eens heerlijk douchen. Zo kom je helemaal tot rust en stap je fris de deur uit!

Zwangerschapsmassage Zwanger & Relax
Zwangerschap massage Zwanger & Relax

Voordelen zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage klinkt heerlijk. Maar waarom zou je het boeken?

Je boekt een zwangerschapsmassage, omdat het veel voordelen met zich mee brengt tijdens je zwangerschap. Een zwangerschap brengt veel spanning met zich mee en dat heeft effect op je lichaam. Tijdens een zwangerschapsmassage kom je even helemaal tot rust in deze hectische periode. Er komen chemische stoffen komen vrij tijdens het masseren die zorgen voor ontspanning. 

Daarnaast zorgt een massage voor een verbeterde bloedcirculatie, betere slaap en verlichting van pijn. Tijdens een zwangerschap komt het vaak voor dat je last krijgt van je bekken of rug. Een massage zorgt voor verlichting van de spieren.

Als laatst vermindert een zwangerschap massage de kans op een vroeggeboorte en complicaties tijdens een bevalling! Kom langs en ervaar zelf de voordelen van een zwangerschapsmassage!

Praktische informatie

Houdt bij een zwangerschapsmassage rekening met de volgende punten:

Vanaf het tweede trimester (week 14) tot week 37 van je zwangerschap kan je bij ons terecht om heerlijk te genieten van een zwangerschapsmassage. Kies voor een arrangement van 30, 45 of 60 minuten. 

Bij de massage van 30 minuten worden de rug, de buik, de armen en de handen gemasseerd. Bij 45 minuten komen hier de benen ook bij en bij 60 minuten zal ook het hoofd en de voeten nog gemasseerd worden.

Voor dit arrangement hoef je zelf niks mee te nemen. Wij verzorgen alle benodigdheden, zoals een handdoek en massageolie. Daarnaast zal deze massage worden uitgevoerd door vrouwelijke masseuses. Alle masseuses beschikken over een diploma!

Je krijgt de tijd om jezelf rustig om te kleden. Uiteraard helpen wij je hierbij indien nodig! We vragen je om enkel een onderbroek te dragen tijdens de massage.

Massage Zwanger & Relax